Hvem er Byggefirmaet PMP ApS?​

Flot og funktionelt design, god kvalitet og priser, der til enhver tid gør vores løsninger konkurrencedygtige. Det er, hvad der kendetegner tømrer- og snedkerarbejde udført af Byggefirmaet PMP ApS


Vi har valgt træet som vores materiale, fordi træets mange kvaliteter giver enestående muligheder for at skabe smukke detaljer og unik arkitektur.


Hvad enten I skal bygge nyt, bygge til eller reparere gammelt og slidt, løser vi opgaven så resultatet bliver smukt og solidt.

Ønsker I at få lagt fliser, klinker eller blot skal have noget murerarbejde lavet, så kan du være sikker på at det bliver lavet professionelt, af vores egne folk.

Når dit hjem skal have nye rammer, står vi klar med rådgivning, projektering og kvalitetsbevidste håndværkere, der giver din bolig et unikt præg.

Hvad enten det er et nyt køkken, en ny terrasse, en tilbygning eller reparationer og vedligeholdelse, så er vi parat til at påtage os opgaven og løse den efter alle fagkundskabens regler.

Vi sætter den faglige stolthed i højsædet i alt vores arbejde. Det betyder, at du altid får flotte og holdbare resultater, når du benytter Byggefirmaet PMP ApS.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for at få flere informationer om, hvilke opgaver vi løser.​

​Byggefirmaet PMP ApS

CVR: 26837944

Solsortevej 45
7330 Brande

Tlf. : 97 18 81 90
Mobil: 61 61 26 11

byggefirmaet.pmp@mail.dk

Fax : 97 18 81 20